ANKARA / ALTINDAĞ - Göreneller Görme Engelliler İlkokulu

Oyun alanı gezi etkinliğimiz

Oyun alanı gezi etkinliğimiz

Kas

24 Kasım öğretmenler günü okul-aile birliği tarafından hazırlanan etkinlik ile kutlandı.

10 kasım Atatürk'ü anma programıı

Kas

Rehberlik servisimiz ve okul hemşirelerimizin eşliğinde öğrenci velilerimize yönelik çocuklara öz bakım becerleri ve sağlıklı yaşam konulu veli bilgilendirme semineri gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Cumhuriyet'imizin 100.yılı tüm ülkemizde olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlanmıştır.

Ekm

Cumhuriyetimiz 100 yaşında

Altındağ Belediyesi tarafından okulumuzda düzenlenen Hacıvat Karagöz etkinliği

May

Altındağ Belediyesi tarafından okulumuzda düzenlenen Karagöz Ve Hacivat Etkinliği

May

Altındağ Belediyesi tarafından okulumuzda düzenlenen Hacivat Ve Karagöz etkinliği

May

19  Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramımız kutlu Olsun.