ANKARA / ALTINDAĞ - Göreneller Görme Engelliler İlkokulu

Göreneller Görme Engelliler İlkokulu

BATTALGAZİ MAH. 959 SK. NO 1 ALTINDAĞ / ANKARA
Vizyon
Görme engelinden kaynaklanan fırsat eşitsizliğini ortadan kaldırarak gören bireylerin ulaştığı en üst başarı düzeyinin üzerine çıkarmak. Bağımsız yaşama ile üretken olma becerisi kazandırmak,
Misyon
Görme engelinden kaynaklanan eksiklikleri gidermek en üst akademik bilgi ve beceriyi kazandırarak toplum ile bütünleşmesini sağlamak.
Ulaşım
ULUS MERKEZİNE 15 DAKİKA UZAKLIKTA BULUNMAKTADIR. ULUS VE KIZILAY´DAN ÖRNEK MAHALLESİ 452-454-456 NOLU BELEDİYE OTOBÜSLERİ VE ULUS´TAN SİTE-YILDIZ DOLMUŞLARI İLE ULAŞIM SAĞLANABİLİR. OKULUMUZ SAMSUN YOLU ÜZERİNDE, ÖRNEK MAHALLESİNDE AYDINLIKEVLER YAYA ÜST GEÇİDİNİN AYAĞINDA BULUNMAKTADIR.
Servis Bilgisi
OKULUMUZ TAŞIMALI EĞİTİM KAPSAMINDA OLUP ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN SERVİS BULUNMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
Okulumuzun çevresinde 400-700 TL arasında kiralık ev bulunabilir. Yakın çevresinde gecekondu bulunmamaktadır. Yakınımızda ortopedik ve işitme engelliler okulları bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe merkezine 15 dakika uzaklıkta Samsun yolu üzerinde Ulus merkezine 7 km. uzaklıktadır.
SATRANÇ
ERASMUS VE AB PROJELERİ